Esittely

Villa Kanger on vuonna 2012 valmistunut, hyvin varusteltu huvila rauhallisella paikalla oman lammen rannalla –  vain 10 minuutin ajomatkan päässä Rukan palveluista. Huvilassa on kaksi makuuhuonetta ja parvi. Vuodepaikat löytyvät 7+2 henkilölle. Viihtyisät saunatilat mahdollistavat rentoutumisen lämmössä ja saunasta on mahdollisuus käydä kesällä uimassa ja talvella avannossa. Käytössäsi on myös erillinen ranta/pihasauna jossa viihtyisä oleskelutila.

Harrastusmahdollisuudet
Lähiseutu tarjoaa hyvät kesä- ja talviharrastusmahdollisuudet. Huvila sijaitsee alueella, joka mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit joko omatoimisesti tai esim. Rukan palvelujen kautta (laskettelu, hiihto, moottorikelkkailu, husky-safarit yms.).

Laskettelu
Rukan laskettelurinteet noin 10 minuutin ajomatkan päässä.
www.ruka.fi

Hiihto
Huvilan vierestä lähtevä 2km lähilatu asukkaiden käytössä. Lähin valaistu latu (5km) Oivangin Leiririkeskuksessa kuuden kilometrin päässä.

Kuusamon latukartta Rukan latukartta

Retkeily, lumikenkäily, maastopyöräily
Lähistöllä sijaitsevan Kouvervaaran mahtava vaara-muodostelma tarjoaa upeat vaellus- ja maastopyöräreitit huikean Kitkajärven maisemiin. Hieman kauempaa n.25km päästä lähtee Pieni karhunkierros -vaellusreitti, joka on loistava päiväretkikohde, tämä päiväreitti on osa maankuulua Karhunkierros vaellusreittiä. Retkeilijän kannattaa harkita käyntia myös Riisitunturilla. Eikä aina tarvitse lähteä täysmittaiselle jotokselle, vaan voit lähteä lyhyemmällekin retkelle tai vaikkapa sauvakävelemään.
Pieni karhunkierros Karhunkierros Riisitunturi Oulangan kansallispuisto

Huvilalla on asukkaiden käytössä kahdet lumikengät ja sauvakävelyyn/lumikenkäilyyn soveltuvat sauvat. Heti huvilan takana on lapsille ja aikuisillekin vauhdikas mäenlaskupaikka, pulkat ja liukurit kuuluvat huvilan varustukseen.

Avantouinti
Talvella Huvilan rannassa on käytössä avantouintipaikka.

Kalastus
Läheiset vesistöt Kuontijärvi, Jauranen ja Kangerjärvi mahdollistavat monipuolisen kalastamisen. Kysy lisää isänniltäsi!

Veneily
Huvilan varustuksiin kuuluu soutuvene, jolla mahdollisuus liikkua läheisellä järvellä (Jauranen).

Marjastus, sienestys
Alueen läheisyydessä olevat maastot ovat otollisia marjastukselle ja sienestykselle.

Moottorikelkkailu
Lähin moottorikelkkareitti n. 6km päässä, huvilalta yhteys hoidetulle reitille vesistön (kuontijärvi) kautta.

Golf
Kuusamon Tropiikin alueelle valmistus kesällä 2014 täysimittainen 18-reikäinen kenttä. Kuusamo Golf

Vastaa